Coaching voor leraren

Kan je wat tips en inspiratie gebruiken

om je Engelse lessen boeiender en uitdagender te maken?
Wil jouw school (bijna) VVTO-school worden?

Laat mij jou inspireren

Leren op een speelse manier

maakt leren leuk!

Voor jou als leerkracht ben ik een bron van inspiratie. Ik geef je handige tips om je lessen op te leuken en ik zet je steviger in je Engelse schoenen. Ik kan je helpen bij het creëren van eigen activiteiten, behouden van een doorlopende leerlijn, differentiëren en bij het inzetten van Engels op onverwachte momenten in de dag.
Mijn creatieve hoofd zit boordevol ideeën om woordenschat op een boeiende wijze aan te bieden, grammatica leuker en makkelijker te maken en de spreekvaardigheid te vergroten. Zeg maar waar je met je klas aan wilt werken en ik verzin er wat leuks bij!

Engels blijft leuk als het leeft en sprankelt. Leuk voor jou en leuk voor de kinderen! dus het is belangrijk om de kennis en activiteiten af en toe op te frissen.

ik bied

Motiverende workshops en Inspiratie

 

Workshops

Motiverende workshop voor het team of een gedeelte ervan waardoor de leerkrachten (weer) zin krijgen om met Engels aan de slag te gaan in de klas.

Meer informatie

Het team leert wat voor soort activiteiten er in welke groep aangeboden kunnen worden en gaat ter plekke aan de slag met het maken van een voor hun groep interessante activiteitenserie.

De volgende dag inzetbaar in de klas!

Inspiratielessen

Inspiratielessen die ik kom geven in verschillende groepen  op jouw school om enthousiasme en lesideeën over te  brengen aan leerlingen en leerkrachten.

Meer informatie

– Inspirerende lessen die ik geef bij jou in de klas. Prijsindicatie: €25 voor een les van 20 minuten in groep 1/2, €60 voor een les van 50/60 minuten in groep 7/8.

– Op maat gemaakte lesideeën bij jullie school- of klassenthema.

– begeleiding en coaching voor directie en team om (bijna) VVTO-school te worden. Sturing van het traject, teamenthousiasmering, integreren Engels in het dagelijkse lesprogramma.

– hulp bij het kiezen van een nieuwe lesmethode.

– nog meer! Heb je een speciale wens of behoefte, ik kan je vast en zeker op weg helpen.

Persoonlijke coaching

Nog meer! Heb je een speciale wens of behoefte, ik kan je vast en zeker op weg helpen.

Meer informatie

Bel of mail me, dan bespreken we samen wat ik voor je kan betekenen.

leerlingen

verschillende scholen (nog wel)

leraren

JAAR ERVARING IN TAALCOACHING

Voor vragen, opmerkingen, suggesties en informatie kun je me bellen of mailen.

 

Algemene voorwaarden